Volvo360 - Zandvoort - 30 juni 2019

Blog Image

Afgelopen zondag was alweer de 4de race van het seizoen. Op onze “thuis baan” Zandvoort. En het zou een hete race worden. Zowel qua buitentemperatuur als spanning op het circuit.

Over de resultaten van zondag zullen we het maar niet hebben, maar wat hebben we een plezier gehad.

Frenk mocht de dag beginnen met de kwalificatie. Het ging best goed en we hebben het gat naar de rest goed verkleind tov de paasraces. Tijdens de eerste race hebben we ondanks een slechte start (de lichten waren niet te zien) toch competitief kunnen meedoen. Na 25 minuten strijd was het verschil slechts 3 seconden. Dat was met Pasen nog 1,5 minuut! Het is duidelijk dat de aanpassingen aan de auto hebben geholpen en we zelf ook beter gaan rijden.

Het was aan van Kevin om race 2 en 3 te rijden. Dit waren voor de cup de spannendste wedstrijden van het seizoen. Het hele veld heeft constant dicht op elkaar gezeten en de verschillen waren klein. Dit resulteerde in prachtige gevechten door het hele veld. Voor ons in de achterhoede, maar het was fantastisch. Helaas gooide een uitstapje door de grindbak in beide races alle hoop op een goede klassering overboord. We moeten nog werken aan constanter rijden met minder foutjes.

Nu wordt het volle bak sleutelen om de #423 klaar te hebben voor de volgende race: 20 juli Circuit Zandvoort.